✓ tot 35% korting* ✓ GRATIS VERZENDING VANAF €59 (Geldt niet op meubels)

*Geldt voor posters & geselecteerde lijsten, tot en met 28-9
 

Retourbeleid, retouren en claims

Retourbeleid, retouren en claims

Retourbeleid

We garanderen een retourbeleid van 90 dagen voor al onze producten. Bent je niet tevreden met de producten die je ontvangt of voldoen deze simpelweg niet aan je verwachtingen, dan heb je altijd 90 dagen de tijd om de producten te retourneren, mits de producten in originele staat verkeren. Neem contact met ons op on gebruik te maken van ons retourbeleid.

Hoe kan ik goederen retourneren?

Je retourneert goederen als volgt: wij betalen de verzendkosten als je je aan de volgende instructies houdt. Wij betalen echter geen extra bezorgkosten die ontstaan doordat je een andere bezorgmethode hebt gekozen dan door ons wordt aangeboden.

    1. Neem per e-mail contact met ons op en vermeld het ordernummer, de reden van retour en welke producten je wilt retourneren. We sturen je dan een digitale retourbon die je in dient te vullen. De retourbon is vooruitbetaald en is geadresseerd aan Dear Sam Europe AB en moet op je retourpakket worden geplakt met onze Dear Sam-verpakking.
    1. Geef de verpakking af bij jouw lokale DHL-servicepunt. Vraag om een ontvangstbewijs waaruit blijkt dat de retourzending is ingeleverd en bewaar de bon totdat we de retourzending hebben goedgekeurd.
    1. Zodra we je retourzending hebben verwerkt en goedgekeurd, wordt er een retourbevestiging gestuurd naar het e-mailadres dat je bij de bestelling hebt gebruikt. Belangrijk: de goederen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin ze bij jou werden afgeleverd.
Claims

Dear Sam zorgt voor volledige compensatie in de vorm van een nieuw product wanneer een fabricagefout is vastgesteld. Het is belangrijk om het product bij aankomst zorgvuldig te inspecteren. Als een product beschadigd of anderszins defect is bij aankomst, dient een claim (indien mogelijk) binnen 7 dagen na ontvangst worden ingediend. Neem contact met ons op en wij zullen je verder helpen.

loading
loading
loading
loading
loading