CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24, GRATIS VERZENDING VANAF €49

Over ons

Onze visie

Kunst maken die het verschil maakt. Van zwart-wit-fotokunst tot abstracte penseelstreken. We willen er op een simpele manier voor zorgen dat je van je huis gaat houden en prachtige omgevingen te creëren met je eigen persoonlijke galerij. Kunst die voor jou het verschil maakt.

Onze methode

Wij zijn geen traditionele galerie. We maken al onze kunst zelf. Wij zijn er voor mensen die houden van kunst, interieur, design en mode. Wij zijn er voor mensen die niet bang zijn om het voorspelbare in het onvoorspelbare te ontdekken. Wij zijn er voor mensen die mee willen doen aan de laatste trends op het gebied van interieur, mode en design. Wij zijn er voor jou wanneer je je muren wilt decoreren. Dear Sam is ontstaan uit liefde voor kunst en een verlangen om te inspireren, te veranderen en uit te dagen. Dear Sam biedt een unieke selectie posters, gedrukte kunst en lijsten aan. We hebben een duidelijk doel vanaf het moment dat je onze website voor het eerst bezoekt tot het moment dat je bestelling wordt afgeleverd: jouw verwachtingen in elk opzicht overtreffen. Als onderdeel van onze methode hebben we een reeks unieke verpakkingen geproduceerd. We doen er alles aan om producten van de hoogste kwaliteit veilig en snel bij je af te leveren.

Kwaliteit die het verschil maakt

We weten dat kwaliteit het verschil maakt. Al onze posters worden gedrukt op 240-grams Multidesign Smooth White-papier, een ongecoat papier van hoge kwaliteit is uit de Clairefontaine-papierfabriek in Frankrijk. Het papier is van archiefkwaliteit, het vergeelt dus niet na verloop van tijd. We drukken onze posters met enkele van de modernste drukpersen van Europa om keer op keer eersteklas resultaten te leveren.

Milieuwerk dat een verschil maakt

Het milieu is belangrijk voor Dear Sam. Al onze posters en prints worden gedrukt op papier dat is gecertificeerd door de FSC (Forest Stewardship Council) voor verantwoord bosbeheer en Het Europees Ecolabel. Onze drukkerijen zijn 100% klimaatneutraal en de productie van de posters voor dearsam.com is gecertificeerd met het Svanen milieulabel. Al onze unieke verpakkingen zijn FSC MIX-gecertificeerd en mogen alleen bestaan uit een combinatie van gerecyclede materialen en/of materialen uit gecontroleerde bronnen (Controlled Wood). Bron: https://nl.fsc.org

loading
loading
loading
loading
loading