Unieke posters online

Levering 2-6 werkdagen

Gratis verzending vanaf €39

loading
 • Nederland

  SALE: 35% KORTING OP POSTERS*

  *Geldt wanneer je voor ten minste €29 koopt, tot en met 24-10

  Word een Dear Sam-ambassadeur

  Wil je met ons samenwerken? Als je een hoge betrokkenheid hebt op je sociale mediakanalen, meer dan 500 volgers en gepassioneerd bent in het maken van content, kun je je aanmelden om een Dear Sam-ambassadeur te worden.

  Als onze ambassadeur zal je verschillende missies voltooien (bijvoorbeeld content maken) en in ruil daarvoor de kans krijgen om leuke beloningen te verdienen zoals:

  • gratis producten
  • cadeaubonnen
  • contant geld
  • en meer!

  Je krijgt ook de mogelijkheid om je persoonlijke kortingscode aan te maken om te delen met je volgers en commissie te verdienen over elke verkoop die je doet!

  Voor meer informatie, richt u tot [email protected]

  Vragen en antwoorden voor Brandbassador

  Wanneer weet ik of mijn aanvraag is geaccepteerd?
  We streven ernaar om alle aanvragen binnen 3 werkdagen te beoordelen. Je krijgt per e-mail bericht wanneer je aanvraag is beoordeeld.

  Hoe maak ik mijn eigen kortingscode aan?
  Ga in de Brandbassador-app naar Merken -> Mijn merken en klik op Dear Sam. Je ziet een groene knop met de tekst "Kortingscode". Klik op deze knop om je persoonlijke kortingscode aan te maken.

  Ik heb problemen met de Brandbassador-app, wat moet ik doen?
  Als je problemen hebt met de app of andere vragen hebt, neem dan rechtstreeks contact met ons op via het Brandbassador-berichtencentrum in de app. Je kunt ook meer lezen over Brandbassador in hun Veelgestelde vragen-sectie.

  Samenwerking

  Als je meer dan 1000 volgers hebt, een open profiel en een hoge betrokkenheid op je sociale mediakanalen, neem dan contact met ons op via [email protected]. Ons Social Media-team beoordeelt je aanvraag en neemt contact met je op als we willen samenwerken.

  Vermeld de volgende informatie in je e-mail:

  • Link(s) naar je social mediakanaal/kanalen
  • Land waar je bent gevestigd

  Voor meer informatie, richt u tot [email protected]

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading