Unieke posters online

Levering 2-6 werkdagen

Gratis verzending vanaf €39

loading
 • Nederland

  30% KORTING OP POSTERS & 10% KORTING OP LIJSTEN*

  *Geldt wanneer je voor ten minste €29 koopt, tot en met 21-1
   

  Maat selecteren (Maattabel)

  50 x 70 cm € 24,95

  Lijst toevoegen...

  Lijsten laden ...

  Op voorraad

  - Levering binnen 2-6 werkdagen

  Grey Ink Stroke Poster -30%*

  loading

  Productomschrijving

  Al onze posters worden gedrukt op 240-grams Multidesign Smooth White-papier, een ongecoat papier van hoge kwaliteit is uit de Clairefontaine-papierfabriek in Frankrijk. Het papier is van archiefkwaliteit, het vergeelt dus niet na verloop van tijd. Al onze posters zijn gedrukt op papier met de FSC- en EU Ecolabel-milieulabels voor verantwoord bosbeheer. Onze drukkerijen zijn 100% klimaatneutraal en de productie van de posters voor Dear Sam is gecertificeerd met het Svanen milieulabel.

  Hoe onze klanten decoreren

  Over onze posters

  Al onze posters worden gedrukt op 240-grams Multidesign Smooth White-papier, een ongecoat papier van hoge kwaliteit is uit de Clairefontaine-papierfabriek in Frankrijk. Het papier is van archiefkwaliteit, het vergeelt dus niet na verloop van tijd. Het milieu is belangrijk voor Dear Sam.

  Al onze posters zijn gedrukt op papier met de FSC- en EU Ecolabel-milieulabels voor verantwoord bosbeheer. Onze drukkerijen zijn 100% klimaatneutraal en de productie van de posters voor dearsam.com is gecertificeerd met het Svanen milieulabel.Lees hier meer over het FSC en het EU Ecolabel.

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading