CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24, GRATIS VERZENDING VANAF €49

Maat selecteren (Maattabel)

30 x 40 cm € 14,95

Op voorraad

- Levering binnen 2-6 werkdagen

Female Model By Edvard Weie Poster

loading

Productomschrijving

Al onze posters worden gedrukt op 240-grams Multidesign Smooth White-papier, een ongecoat papier van hoge kwaliteit is uit de Clairefontaine-papierfabriek in Frankrijk. Het papier is van archiefkwaliteit, het vergeelt dus niet na verloop van tijd. Al onze posters zijn gedrukt op papier met de FSC- en EU Ecolabel-milieulabels voor verantwoord bosbeheer. Onze drukkerijen zijn 100% klimaatneutraal en de productie van de posters voor Dear Sam is gecertificeerd met het Svanen milieulabel.
Over onze posters

Al onze posters worden gedrukt op 240-grams Multidesign Smooth White-papier, een ongecoat papier van hoge kwaliteit is uit de Clairefontaine-papierfabriek in Frankrijk. Het papier is van archiefkwaliteit, het vergeelt dus niet na verloop van tijd. Het milieu is belangrijk voor Dear Sam.

Al onze posters zijn gedrukt op papier met de FSC- en EU Ecolabel-milieulabels voor verantwoord bosbeheer. Onze drukkerijen zijn 100% klimaatneutraal en de productie van de posters voor dearsam.com is gecertificeerd met het Svanen milieulabel.Lees hier meer over het FSC en het EU Ecolabel.

loading
loading
loading
loading
loading