30% korting op posters + GRATIS VERZENDING VANAF €59

Maat selecteren (Maattabel)

70 x 100 cm € 54,95

Op voorraad

- Levering binnen 2-6 werkdagen

Zwarte houten lijst

loading

Productomschrijving

Zwarte houten lijst - Zwarte houten lijst waar posters in passen 70x100cm

Zwarte houten lijst met zijdematte afwerking. De lijst is van zeer hoge kwaliteit en wordt geleverd met een premium acrylglas. Aan de achterkant te openen voor eenvoudige montage van uw poster. Ophanglusjes aan zowel de korte als de lange zijde voor staand of liggend ophangen.

Opmerking: het glas wordt tijdens het transport beschermd door een plastic folie dat moet worden verwijderd voor montage.

Materiaal: hout

Onze lijsten zijn van zeer hoge kwaliteit. Alle beeldlijsten hebben ophanglusjes aan zowel de korte als de lange zijde en worden geleverd met een premium acrylglas. Alle lijstmaten komen overeen met de beschikbare groottes voor onze posters.
Een klassieker die nooit uit de mode raakt

Zwarte lijsten voor posters zijn een klassieker en passen mooi op de meeste fotowanden. Voel je vrij om fotolijsten en posters in verschillende formaten te combineren om een meer dynamische fotowand te creëren!

Onze zwarte houten lijsten

Zwart houten fotolijst met zijdematte afwerking. Ophangringen aan zowel de korte als de lange zijde voor verticaal of horizontaal ophangen.

Premium glas

De lijsten worden geleverd met kristalhelder hoogwaardig acrylglas. Het glas wordt tijdens transport beschermd met een plastic folie die voor montage moet worden verwijderd.

loading
loading
loading
loading
loading