Unieke posters online

Levering 2-6 werkdagen

Gratis verzending vanaf €39

loading
 • Nederland

  SALE: 30% KORTING OP POSTERS*

  *Geldt wanneer je voor ten minste €29 koopt, tot en met 20-9

  Maat selecteren (Maattabel)

  50 x 70 cm € 28,95

  Op voorraad

  - Levering binnen 2-6 werkdagen

  Witte houten lijst

  Productomschrijving

  Witte houten lijst - Wiitete houten lijst waar posters in passen 50x70 cm

  Witte houten lijst met zijdematte afwerking. De lijst is van zeer hoge kwaliteit en wordt geleverd met een premium acrylglas. Aan de achterkant te openen voor eenvoudige montage van uw poster. Ophanglusjes aan zowel de korte als de lange zijde voor staand of liggend ophangen.

  Opmerking: het glas wordt tijdens het transport beschermd door een plastic folie dat moet worden verwijderd voor montage.

  Materiaal: houtf

  Onze lijsten zijn van zeer hoge kwaliteit. Alle beeldlijsten hebben ophanglusjes aan zowel de korte als de lange zijde en worden geleverd met een premium acrylglas. Alle lijstmaten komen overeen met de beschikbare groottes voor onze posters.
  Onze witte houten lijsten

  Onze witte houten lijsten zijn van zeer hoge kwaliteit. De lijsten hebben een zijdematte afwerking en zijn voorzien van hoogwaardig acrylglas.

  Premium glas

  De lijsten worden geleverd met kristalhelder hoogwaardig acrylglas. Het glas wordt tijdens transport beschermd met een plastic folie die voor montage moet worden verwijderd.

  Eenvoudig te monteren en op te hangen

  Opent aan de achterkant voor eenvoudige montage van uw poster. Ophangringen aan zowel de korte als de lange zijde voor verticaal of horizontaal ophangen.

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading